Uw specialist voor diverse soorten bodemonderzoek

BODEMONDERZOEK

Hopman en Peters is dé specialist op het gebied van bodemonderzoek. Wij richten ons op advisering en ondersteuning op het gebied van (water)bodemverontreinigingen, omgevingsvergunningen en kwaliteits-, milieu- en veiligheidssystemen. Daarnaast is ons bedrijf gespecialiseerd in het geven van advies met betrekking tot bodem- en milieuproblematiek. Voor een bodemonderzoek bestaan er vele aanleidingen. Zo is onderzoek van de bodem verplicht bij bouwactiviteiten, herontwikkeling, bij de aanvraag van een milieuvergunning of bij aanleg van kabels en leidingen. Daarnaast komt het regelmatig voor dat een onderzoek van de bodem wordt verricht rond de aan- en verkoop van een bepaalde locatie. Bij Hopman en Peters heeft de kwaliteit en snelheid van het bodemonderzoek altijd de hoogste prioriteit.

 

GROTE DIVERSITEIT AAN OPDRACHTGEVERS

Vanuit onze vestigingen in Zeist en Erichem werken wij voor een groot aantal opdrachtgevers. Zo zijn wij werkzaam voor (lokale) overheden, aannemers, waterschappen, projectontwikkelaars en particulieren. U kunt Hopman en Peters inschakelen voor verschillende activiteiten in relatie tot grondonderzoek.

 

ZEER RUIME ERVARING

Het bedrijf is opgericht door Hans Hopman en Huub Peters. Hans Hopman en Huub Peters hebben beiden een zeer ruime ervaring hebben met (water)bodemonderzoeken, saneringen en advisering. Het bedrijf heeft twee vestigingen: in Erichem en in Zeist.

Maak gerust kennis met ons bedrijf en neem direct contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de zaken die komen kijken bij onderzoek. Wij zijn u graag van dienst.

 

UW SPECIALIST VOOR DIVERSE SOORTEN BODEMONDERZOEK

Bij Hopman en Peters kunt u terecht voor verschillende soorten bodemonderzoek. Bij elk type bodemonderzoek werken wij volledig volgens de wettelijke richtlijnen en wordt de kwaliteit continu gewaarborgd. U kunt ons zowel inschakelen voor een historisch vooronderzoek, verkennend bodemonderzoek inclusief asbest, nader bodemonderzoek, nulsituatiebodemonderzoek, asfaltonderzoek en/of kwalitatief- als kwantitatief waterbodemonderzoek.