Gregory Peeters

onze nieuwe veldwerker

Gregory Peeters is onze nieuwe veldwerker binnen het team van Hopman en Peters. Hij gaat zich 100% richten op het uitvoeren van bodemonderzoek op locatie. En dat is voor hem bepaald geen onbekend terrein. Gregory beschikt over de protocollen 1001, 2001, 2002 en 2018 en kan in die hoedanigheid volledig bodemonderzoek (met grondwater) uitvoeren, inclusief asbest en verzorgt daarnaast partijkeuringen.

Hij heeft z’n sporen al ruimschoots verdiend in het uitvoeren van bodemonderzoek bij andere organisaties. Een man met de voeten in de klei, die weet waar hij mee bezig is!
Wat hem het meeste aantrekt in zijn werk? “Zelfstandig bezig zijn, de vrijheid en altijd buiten zijn. Elke dag is in principe anders!”

Gregory is 30 jaar, getrouwd met naast z’n werk nog een passie: z’n eigen café in Alblasserdam, wat hij samen met zijn vrouw runt. Maar helaas, vanwege de Corona-maatregelen staat deze activiteit even op hold.

Een collega met een positieve instelling, want zoals hij zelf zegt: “Bij mij is het glas altijd nog half vol!”. Welkom bij de club en heel veel succes en plezier gewenst!