De diensten van Hopman en Peters.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Adviesbureau Hopman en Peters is een onafhankelijk milieukundig en ecologisch adviesbureau, gevestigd in Zeist en actief in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in bodemonderzoek, ecologisch onderzoek en de milieukundige begeleiding van bodemsaneringen. Maar de dienstverlening van Hopman en Peters gaat verder.

Ons team bestaat uit zeer ervaren en deskundige specialisten op bodemtechnisch, ecologisch en archeologisch gebied en daarmee zijn wij een betrouwbare advies- en uitvoeringspartner voor (lokale) overheden, aannemers, waterschappen, projectontwikkelaars en particulieren.

De kracht van Hopman en Peters: flexibel en snel meedenken en meebewegen bij al uw bodemvraagstukken. Wij leveren altijd maatwerk zodat u snel verder kunt met de uitvoering van uw bouwplannen.

Wanneer moet een onderzoek worden uitgevoerd naar de kwaliteit van de bodem?

Bij alle bouw- of verbouwplannen en uitvoering waarbij gewerkt gaat worden in de bodem moet een bodemonderzoek worden uitgevoerd. Als u gaat bouwen of verbouwen moet u daar bij uw gemeente een omgevingsvergunning aanvragen. Onderdeel van zo’n omgevingsvergunning is het uitvoeren van bodemonderzoek. De website van Rijkswaterstaat geeft een formele opsomming van de drie 'momenten' wanneer bodemonderzoek verplicht is.

Als u gaat bouwen en/of verbouwen adviseren wij u graag. De materie zelf is ingewikkeld genoeg en we kunnen ons voorstellen dat u zich wil bezighouden met de uitvoering van uw plannen. De specialisten van Hopman en Peters staan voor u klaar met advies en uitvoering zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken.

De diensten van Hopman en Peters:

U kunt ons o.a. inschakelen voor alles wat te maken heeft met bodemonderzoek, bodemsanering, ecologie en archeologie. Maar we bieden meer. Op onze website geven we een uitgebreide omschrijving bij de diensten die wij aanbieden. Een totaaloverzicht van de diensten van Hopman en Peters:

o Algemeen bodemadvies

o Bodemonderzoek

o Bodemsanering/MKB

o Grondwateronderzoek

o Partijkeuringen

o Asbest bodemonderzoek

o Ecologisch onderzoek

o Archeologisch onderzoek

o Drugsafvalonderzoek

Vanzelfsprekend voldoet Hopman en Peters aan de strengste en recente kwaliteits- en veiligheidssystemen, zoals de NEN-EN ISO-9001-2015. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en in bezit van de vereiste wettelijke certificaten voor milieukundig bodemonderzoek en begeleiding van saneringen, asbest-in-bodem onderzoek en het nemen van grondwater- en bodemslib (water)analyses.

Gaat u bouwen of verbouwen? Moet u voor uw plannen de grond in? Neem dan in eerste instantie contact op met Hopman en Peters. Wij adviseren u in duidelijke taal wat u wel en wat u niet moet of hoeft te doen. De bodem onder uw bouw- of verbouwplannen is dan een hele zorg minder.

Neem contact met ons op: 030 – 691 59 31, stuur een mailtje naar info@hopmanenpeters.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wij zijn u graag en met veel plezier van dienst.